FANDOM


Résolusi kebak (original file)‎ ((960 × 540 piksel, ukuran berkas: 17 KB, tipe MIME: image/jpeg))

Belum ada deskripsi. Tambahkan deskripsi.

Muncul pada halaman-halaman ini
dari

Sajarah berkas

Klik ing tanggal/wektu kanggo deleng berkas iki ing wektu iku.

Tanggal/WektuMiniatur (''thumbnail'')UkuranPanganggoKomentar
saiki iki22 Agustus 2016 15.26Miniatur kanggo versi ing 22 Agustus 2016 15.26960 × 540 (17 KB)Aditdei1 (dinding | sumbangan)

Metadata

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.deiadit.wikia.com/wiki/Gambar:Ass.jpg?oldid=18"